Een prachtige Kerkdienst in de Jacobikerk te Wommels door Mannenkoor Laus Deo uit Franeker

In het pittoreske dorpje Wommels, omringd door groene weilanden en historische terpen, bevindt zich de sfeervolle Jacobikerk. Hoewel bescheiden van formaat, straalt deze kerk een bijzondere warmte en eenvoud uit. Op een druilerige zondagmiddag verzamelen zich gelovigen in de eeuwenoude kerkbanken, klaar voor een kerkdienst die hun harten zal raken.

Het Christelijk Mannenkoor Laus Deo uit Franeker heeft de eer om deze dienst op te luisteren. De mannen, met hun stemmen als krachtige instrumenten, vullen de ruimte met lofzangen en gebeden. De klanken stijgen op naar de houten gewelven en lijken de eeuwenoude stenen te omarmen. Het koor, onder leiding van Doede Terluin, brengt liederen ten gehore die de ziel beroeren. Van psalmen tot klassieke hymnes, elke noot draagt een boodschap van hoop en geloof.

De Jacobikerk in Wommels mag dan klein zijn, maar haar betekenis is groot. Hier, tussen de oude stenen en de houten banken, wordt het geloof gevierd en gedeeld. Het mannenkoor Laus Deo uit Franeker heeft met hun zang een extra dimensie toegevoegd aan deze bijzondere kerkdienst. Een moment om te koesteren, een herinnering die nog lang zal naklinken in de harten van de aanwezigen.