Herfstconcert in Franciscuskerk

Herfstconcert Chr. Fanfarekorps Concordia en Chr. Mannenkoor Laus Deo

herfstconcert

Opnieuw hebben het Chr. Fanfarekorps Concordia o.l.v. Sjoerd de Boer en het Chr. Mannenkoor Laus Deo  o.l.v. Balt de Vries gezamenlijk een herfstconcert voorbereid.  Dit concert zal worden gehouden op zaterdag 16 nov. a.s. in de St. Franciscuskerk te Franeker en begint om 20.00 uur.  

Medewerking aan dit concert wordt verleent door de soliste Aletta Been, solist Louw van der Zwaag en verder neemt  Sjoerd Post een solo ( bugel )  voor zijn rekening.  Als organist  is Marc Zorge bereid gevonden zijn medewerking hieraan te verlenen.

Er is gekozen voor een gevarieerd programma waarin zowel het korps als het koor afzonderlijk spelen en zingen maar waar ook gezamenlijk wordt opgetreden. Ook de soliste neemt een aanzienlijk deel voor haar rekening  waarbij ze enkele solo’s met begeleiding van het orgel zingt  maar ook met het orkest en met het koor afzonderlijk.  Verder is er in het programma ruimte voor enkele samenzang liederen.

De toegang bedraagt  € 7,50  aan de zaal  en  € 6,-   in de voorverkoop.                                                                 In de voorverkoop  kunnen kaarten t/m donderdag  14 nov. gereserveerd worden bij Jellema-Specialiteiten, Ockingahiem  of  via  onze secretaris Jaap de Groot. secretaris@lausdeofraneker.nl