Korenfestival Frisia Cantat Sneek 2023

De Frisia Cantat in Sneek verdient niets minder dan een glanzende recensie en lof voor de organisatie! Het korenfestival had plaats voor ongeveer 50 koren en groepen en gaf de koren een geweldige kans om samen te komen en te schitteren.

Wat deze dag echt bijzonder maakte, zijn de zes adembenemende locaties die zijn gekozen. De recent gerenoveerde Grote of Martinikerk, de charmante Sint-Martinuskerk, het sfeervolle Witte Kerkje CGKV, Filadelfia Pinkstergemeente, het Fries Scheepvaart Museum en de stijlvolle Bibliotheek Mar en Fean in het hart van Sneek vormden het perfecte decor voor de optredens.

Koren uit het hele land op korenfestival Frisia Cantat Sneek 2023

Wat dit evenement nog specialer maakte, is dat koren uit het hele land waren uitgenodigd om deel te nemen. Dit was een prachtige gelegenheid voor culturele uitwisseling en samenkomen door middel van muziek voor degenen die geïnteresseerd zijn en willen genieten van prachtige koorzang.

Kortom, deze dag was een onvergetelijke ervaring voor iedereen die van koorzang houdt. De combinatie van getalenteerde koren, adembenemende locaties en de mogelijkheid om zowel deelnemer als luisteraar te zijn, maakt dit een evenement waar je bij moest wezen!

Laus Deo schitterde op het korenfestival Frisia Cantat Sneek 2023

Laus Deo schitterde in de Grote of Martinikerk en in de Sint-Martinuskerk, het publiek was razend enthousiast en luisterden gebiologeerd. We kijken uit naar het volgende korenfestival.

Het koor De Lofstem uit Wjelsryp met dirigent Doede Terluin. Doede is ook dirigent bij het mannenkoor Laus Deo